14 DAGES FORTRYDELSESRET

Når du handler hos littleluna.dk har du 14 dage til at returnere varen til os med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. De 14 dage løber fra den dag, du har modtaget varen.

VIGTIG: Ønske om fortrydelse af købet skal meddeles til os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail sofie@littleluna.dk
I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Såfremt du ønsker at returnere dit køb, skal varen tilbageleveres til os på denne adresse:

Little Luna 
Smedegade 19
6700 Esbjerg
Tlf: +45 60 86 51 00 
Mail: sofie@littleluna.dk

Køb din retur pakkelabel her  

RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL BUTIKKEN.
Ved returnering af varer SKAL pakken sendes direkte til butikken i Esbjerg. Vi accepterer ikke, at den returnerede pakke bliver sendt til pakkeboks, medmindre andet er aftalt! Hvis dette er tilfældet må det forventes, at din pakke ryger retur til dig, hvorefter den må sendes på ny. 
· Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

RETURNER FYSISK I BUTIKKEN
Har du fortrudt din online bestilling kan varen returneres i den fysiske butik i Smedegade 19 i Esbjerg. Husk at medbringe din ordrebekræftelse. 

Varens stand ved returnering

Er den returnerede vares stand forringet i en sådan grad, at den påvirker varens salgsværdi, forbeholder vi os retten til at fratrække et væsentligt beløb ud af det samlede beløb, du får tilbagebetalt. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Little Luna at vurdere varens stand.

OBS! Ved returnering af varer bør du sørge for, at pakken er forsvarligt pakket ind, ligesom ved modtagelse af varerne. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den (returner gerne i samme æske, derved er du godt sikret).
· Du har selv ansvaret for den returneret pakke indtil vi modtager den i butikken. Gem derfor kvittering indtil du har fået dine penge tilbagebetalt, i tilfælde af problemer. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Vi dækker hos Little Luna returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved tilbagelevering skal varerne returneres til:
Little Luna
Smedegade 19
Esbjerg 6700
Tlf: 60865100
Mail: sofie@littleluna.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.