Handelsbetingelser for Little Luna

Little Luna ApS
Smedegade 19
Esbjerg 6700
TLF: 60865100
CVR: 38980823

BETALING

Little Luna modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

FORSENDELSE

Hos Little Luna har du mulighed for at sende dine pakker med enten DAO eller GLS, som tilbyder forsendelse med eller uden omdeling. Den forsendelsestype du ønsker, vælger du selv, når du er i vores checkout ved betaling.
Ønsker du forsendelse uden omdeling, har du mulighed for selv at vælge den pakkeshop, som er nærmest dig. Med DAO vil du både modtage besked når pakken er indleveret, og når den kan afhentes hos dit valgte udleveringssted.
Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager hjem til dig.

Leveringstid vil typisk være 2-4 dage.

LEVERINGSPRISER

Fri fragt ved køb af ordre over 500 DKK. Handler du for 500 DKK + dækkes alle forsendelsesomkostninger af os.
Ved køb af ordre under 500 DKK tillægges et gebyr fra 35 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med enten DAO eller GLS (afhængigt af hvilken forsendelsestype du har valgt ved checkout).

Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

AFHENTNING AF ONLINE BESTILLING I BUTIKKEN

Ved betaling er der mulighed for at vælge lokal afhentning, dermed sparer du evt. fragtomkostninger og kan afhente din online bestilling hos os i butikken. Du vil modtage en SMS når din ordre er pakket og klar til afhening.

Åbningstider Little Luna
Man – Fre: 10.00 – 17.30
Lør: 10.00 – 15.00

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Når du handler hos littleluna.dk har du 14 dage til at returnere varen til os med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. De 14 dage løber fra den dag, du har modtaget varen.

VIGTIG: Ønske om fortrydelse af købet skal meddeles til os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail sofie@littleluna.dk
I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Såfremt du ønsker at returnere dit køb, skal varen tilbageleveres til os på denne adresse:

Little Luna 
Smedegade 19
6700 Esbjerg
Tlf: +45 60 86 51 00
Mail: sofie@littleluna.dk


RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL BUTIKKEN.

Ved returnering af varer SKAL pakken sendes direkte til butikken i Esbjerg. Vi accepterer ikke, at den returnerede pakke bliver sendt til pakkeboks, medmindre andet er aftalt! Hvis dette er tilfældet må det forventes, at din pakke ryger retur til dig, hvorefter den må sendes på ny.
· Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

RETURNER FYSISK I BUTIKKEN
Har du fortrudt din online bestilling kan varen returneres i den fysiske butik i Smedegade 19 i Esbjerg. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.

Varens stand ved returnering

 Er den returnerede vares stand forringet i en sådan grad, at den påvirker varens salgsværdi, forbeholder vi os retten til at fratrække et væsentligt beløb ud af det samlede beløb, du får tilbagebetalt. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Little Luna at vurdere varens stand.

OBS! Ved returnering af varer bør du sørge for, at pakken er forsvarligt pakket ind, ligesom ved modtagelse af varerne. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den (returner gerne i samme æske, derved er du godt sikret).
· Du har selv ansvaret for den returneret pakke indtil vi modtager den i butikken. Gem derfor kvittering indtil du har fået dine penge tilbagebetalt, i tilfælde af problemer.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Vi dækker hos Little Luna returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes vi på:
Little Luna
Smedegade 19
Esbjerg 6700
TLF: 60865100
Mail: sofie@littleluna.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.