Bag om Little Luna

Little Luna er en fysisk butik i hjertet af Esbjerg, som sælger børnetøj til både piger og drenge i alderen 0-10år. 
I juli 2018 åbnede vi i Little Luna op for vores online shop, som afspejler butikken med en masse lækre mærker og et lige så lækkert udvalg.

I butikken og på shoppen har vi samlet et flot udvalg af mærker som Konges Sløjd, Levis, Huttelihut, FUB, Mini rodini, The New, MarMar, GroSoft Gallery, Lehóf, MP Denmark, Pompom, Minipop og Enfant, som kan mixes og matches på tværs af mærkerne og de forskellige kollektioner, og stadig lave det perfekte sæt. 

Efter stor efterspørgsel for en webshop hos os, er det nu muligt at sidde hjemme i stuen rundt i landet og være en del af hverdagen hos Little Luna ♡ Derfor, tusind tak til de bedste kunder for at kunne gøre dette muligt!     

På længere sigt håber vi selvfølgelig at kunne udvide både mærker og størrelser, samt få et større sortiment til både store og små. Send os endelig en besked på facebook eller instagram, hvis i ønsker et bestemt mærke hos Little Luna, som vi endnu ikke har i vores sortiment. 

Hjælp

Har du brug for hjælp til størrelser eller har andre spørgsmål, kan du ringe til dette nummer: 60865100.
Som enemand i butikken når jeg ikke altid telefonen; derfor kan du altid sende en SMS, som jeg svarer på hurtigst, og ellers ringer jeg selvfølgelig tilbage når der er tid.  

 

Om mig

Mit navn er Sofie og jeg er den stolte ejer af Little Luna, som har adresse i Esbjerg, 6700. 
Til dagligt finder du mig i butikken, hvor det er mig, der står bag disken. 

Jeg er en ung frisk pige, som brænder for børnemode og har øjnene åbne for de allerseneste trends til de mindste i hjemmet. Jeg har ikke selv børn, men synes det er vildt fedt at se forældre med sine børn iført lækkert tøj, både på gaden men også på nettet, hvor det bliver mere og mere IN med lækkert børnetøj! Min drøm er at få endnu flere produkter i butikken, så Little Luna dermed kan tilbyde de allerseneste og hotteste trends med et bredt udvalg af varemærker til dit barn! Om det er hverdagstøj eller festtøj du er på udkig efter, kan du finde det lækreste udvalg hos Little Luna, både i butikken i Esbjerg, men også online.
Hos Little Luna finder du tøj der har lidt ekstra, og tøj der er super attraktivt for ethvert barn og forældre.  

Vi ses online og i butikken :-)  
Jeg glæder mig til at sende jer en masse lækre pakker fyldt med det smarteste og sødeste tøj!

  • Sofie

    Ejer